Labatut

Wanneer u van rust en natuur houdt, genieten wilt van de Franse “Campagne”, lekker buiten wilt zijn en kunnen fietsen en wandelen in de omgeving, lekker wilt kunnen bewegen, een weekje creatief bezig wilt zijn en tegelijkertijd levensgenieter kunnen zijn of alleen maar een rustige vakantiewoning zoekt, dan bent u op Labatut zeer zeker aan het goede adres!

Labatut ligt op de grens van de Haute-Garonne en de Gers in zuid/west Frankrijk. Het ligt op slechts 45 kilometer van de Pyreneeën en op 70 kilometer van Spanje. De streek wordt ook de “Comminges” genoemd. De Comminges kenmerkt zich door het heuvelachtige landschap met vaak spectaculaire vergezichten over de Pyreneeën. Daarnaast het kalme karakter van de “Campagne” wat er mede voor zorgt dat u een rustige vakantie tegemoet kunt zien. Haast kennen en hebben we hier niet. De kwaliteit van leven staat voorop.

stbertranddecomminges

Ondanks dat de streek nog niet echt ontdekt en toeristisch is, zijn er wel meer dan voldoende mogelijkheden om wat te ondernemen of te doen. Klik op de optie “Informatie” en dan bij de optie “Wat is er te doen…” om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Ontdek welke mogelijkheden Labatut u allemaal te bieden heeft. Maak uw keuze uit een van de opties die boven deze tekst staan en kijk of er iets bij is van uw gading. En wanneer u toch nog vragen heeft, aarzel dan niet en mail ons uw vraag en wij gaan kijken welke mogelijkheden er nog meer zouden kunnen zijn.

Dorine Kok & Theo Geerts