Wat is er te doen…

We hebben slechts een aantal mogelijkheden voor je verzameld;

Toulouse, is de hoofdstad van het departement. De rose stad waar de Garonne doorheen loopt. Zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen! (70 km)

Auch; stad van d’Artagnan (de 4e musketier). Prachtig gelegen op een heuvel met een weids uitzicht. Smalle straatjes in Middeleeuws centrum waar je ook lekker wat kan drinken en eten. (50 km)

Lourdes; is eigenlijk een must. Om cultuur te snuiven en te zien hoe een bedevaartplaats er uit ziet. Mooi en zeer vriendelijk! (125 km)

Bagneres de Luchon is een kuuroord van vroeger. Het lijkt het meest op een mondaine badplaats met zijn lange boulevard met winkeltjes en horeca. Prachtig wintersport gebied en in de zomer ook met de kabelbaan naar boven en genieten van het uitzicht of met de mountainbike naar beneden “downhillen”. (70 km)

Pic du Midi is een observatorium waar je zeker eens heen moet. Je gaat met 2 kabelbanen naar 2800 meter hoogte en hebt een spectaculair uitzicht van 360 graden over alle toppen van de Pyreneeën. Wel even bellen ivm wind en mooi weer. (80 km)

Tourmalet, Aspin, Peyresourde, Port de Bales zijn de meest spectaculaire cols uit de Tour de France. Zeker een ritje waard al was het alleen al voor de enorme uitzichten. (80 km)

Airbus is gevestigd in Toulouse. Je kunt er een rondleiding krijgen en zien hoe het grootste passagiers vliegtuig ter wereld wordt gemaakt. (70 km)

Spanje ligt maar op 85 km. Door de lagere belastingen zijn een aantal producten er een stuk goedkoper. Ook de benzine is nog steeds goedkoper dan in Frankrijk (85)

Kano varen kan op verschillende locaties hier in de Save. Bezoek de lokale VVV voor meer informatie (5 km)

Grotten zijn er volop in de bergen. Er zijn tal van mogelijkheden te bezoeken (55 km)

Markten zijn er in ieder dorp of stad. We hebben een aantal grote streekmarkten. Maandagochtend in Samatan (20 km) en woensdagochtend in Lannemezan (50 km). Meer info staat in de map.

Lekker eten. Dat is een van de belangrijkste. We kunnen je goed adviseren waar je allemaal kunt eten. Vraag maar even na bij ons. (25 meter)